Πολιτική Επιστροφών

Το aegeanpharmacy.gr σας δίνει τη δυνατότητα να επιστρέψετε τα προϊόντα που έχεται αγοράσει, είτε γιατί εντοπίσατε κάποιο πρόβλημα είτε γιατί αλλάξατε γνώμη.

Ληγμένο Προϊόν

Πρίν από την παραλαβή ή αποστολή κάθε παραγγελίας η ομάδα του aegeanpharmacy.gr πραγματοποιεί όλους τους απαραίτητους ελέγχους, αν παρ΄ όλα αυτά η ημερομηνία λήξης προϊόντος έχει παρέλθει σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας (συμπεριλαμβανομένων των εξόδων αποστολής εφόσον αυτά προκύπτουν).

Λάθος Προϊόν

Σε περίπτωση που παραλάβτε λάθος προϊόν με υπαιτιότητα του aegeanpharmacy.gr σας στέλνουμε το σωστό και αναλαμβάνουμε κάθε κόστος μεταφοράς, παλιού και νεόυ προϊόντος. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει επαρκές απόθεμα για την αντικατάσταση του προϊόντος το aegeanpharmacy.gr υποχρεούται να αντικαταστήσει το προϊόν με άλλο ίδιας αξίας ή διαφορετικά να προχωρήσει σε επιστροφή χρημάτων εντός τριάντα (30) ημερών από την ημερομηνίας παραλαβής.

Πρόβλημα στο Προϊόν

Στην περίπτωση κατά την οποία εντοπίσατε κάποιο πρόβλημα/πραγματικό ελάττωμα(λειτουργίας ή ποιότητας) στο προϊόν και εφόσον αυτό καλύπτεται από εγγύηση, γίνεται αντικατάσταση σε συνενόηση με την εταιρεία του προϊόντος.

Αλλαγή Γνώμης 

Εάν απλά αλλάξατε γνώμη για το προϊόν το οποίο έχεται παρλλάβει και εφόσον δεν έχουν παρέλθει 14 ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία του προϊόντος και με τα έξοαδα αποστολή επιβαρύνεται αποκλειστικά ο πελάτης.

Προϋποθέσεις Επιστροφών

Σε κάθε περίπτωση τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται σε άριστη κατάσταση, στην κατάσταση που παρελήφθησαν από τον πελάτη, πλήρη και χωρίς φθορές ενώ η συσκευασία του προϊόντος πρέπει να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν. Για τις επιστροφές είναι απαραίτητη η απόδειξη λιανικής. Σε περίπτωση έκδοσης τιμολογίου πρέπει η επιστροφή να γίνεται με δελτίο αποστολής.

Τρόποι Επιστροφών

Αφού προηγουμένως έχετε επικοινωνήσει με τον υπεύθυνο επιστροφών του aegeanpharmacy.gr επιστρέφετε το προϊόν στο σημείο παραλαβής είτε το συσκευάζετε και το στέλνετε χρησιμοποιώντας την συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών.

Ακυρώσεις Πραγγελιών

Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να ακυρώσετε χωρίς καμία επιβάρυνση την παραγγελία σας με την προϋπόθεση ότι δεν έχει πραγματοποιηθεί η αποστολή των προϊόντων από το κατάστημα μας.